Rikke & Richard

Privatlejer

Rikke og Richard skulle flytte til Danmark med deres to børn efter at have boet flere år og flere steder i udlandet. De valgte Aalborg som deres nye hjemby og City-Ejendomme Aalborg som udlejer.

”Vi ville gerne bo centralt i en større, men også sikker by, så vores store drenge kunne færdes trygt på vej til skole og i fritiden. Derfor valgte vi Aalborg frem for eksempelvis København”, fortæller Rikke Brix.

Da familien kom direkte fra udlandet og ikke havde mulighed for selv at se lejligheden, før de flyttede ind, sendte de Rikkes far hen for at se lejligheden. Det eneste, han havde at udsætte på lejligheden, som ligger i Aalborgs absolutte centrum var, at børnene ikke kunne komme ”på græs”.

”Min far har sidenhen trukket sin udtalelse om, at det var negativt, at vi ikke har have. Han er vild med at sidde på terassen, hvorfra man kan følge koncerter, foredrag, julemarked  og mange andre happenings. Desuden har vi havnefronten, havnebassinet og masser af grønne områder i ”baghaven”. Noget drengene og deres venner sætter stor pris på”.

Ud over at lade Rikkes far se lejligheden på vegne af familien, optog den tidligere lejer en video af lejligheden og sendte til familien, så de kunne få en fornemmelse af den, før de skrev under på lejekontrakten. Noget af det positive, som familien også fremhæver i processen frem til indflytningen, var, at Pia var så fleksibel og tillidsfuld i alting.

”Vi er meget glade for at have valgt Aalborg midtby – vi har lettere adgang til byens mange tilbud end fra eksempelvis Gug eller Hasseris. Faktisk har vi for første gang nogensinde droppet at have bil. Børnene kan gå i skole, jeg arbejder hjemmefra og min mand rejser meget, så en bil er overflødig i dagligdagen. Mangler vi et eller andet har vi Salling på den anden side af gaden med sene åbningstider alle ugens dage”.

Familien har boet til leje i en 142 kvm stor lejlighed på første sal på en af Aalborgs hovedstrøg siden august 2016.

Læs flere udtalelser