Forventninger som erhvervslejer

City-Ejendomme Aalborg udlejer erhvervslokaler til alle typer erhverv – fra butikslokaler til erhvervslokaler såsom klinikker og kontorer.

Søger I et erhvervslokale med en central beliggenhed i Aalborg midtby, er City-Ejendomme Aalborg bredt repræsentereret i gågaderne og den øvrige midtby. Lokalerne har bedste placering, og ejendommenes og lokalernes stand er af høj standard.

Som lejer hos os får I en sparringspartner, der altid er klar til at omstille sig og er klar til at hjælpe med forandringer, løsninger og evt. helt ændre på lokalets udseende for at skabe det rigtige lejemål til netop jeres forretning.
Vi hjælper og gerne med at afsøge nye muligheder for lokaler – evt. i samråd med byens mæglere – eller forhører os hos eksisterende lejere, om de ønsker at afstå eller finde et andet lokale.

Skulle der i løbet af lejemålet opstå behov for ændringer eller renovering af et eksisterende erhvervslejemål, er vi altid klar til en dialog.

Det Kongelige Toldkammer på Toldbod Plads 1 i Aalborg er et eksempel på, hvordan vi hos City-Ejendomme Aalborg istandsætter de bygninger, vi ejer. Bygningen blev totalrenoveret i 2005 og fremstår i dag, som den gjorde, da den blev bygget i 1902. Ejendommen har huset bl.a. Aalborg Universitets afdeling for Arkitektur og Design og huser p.t. Jyske Banks erhvervsafdeling samt Netcompany.