Ledige erhvervslejemål

Vi udlejer erhvervslokaler på Aalborg bedste beliggenheder, lige fra de store strøgbutikker i gågaderne til de hyggelige specialbutikker i Nørregade.

Se vores udvalg af ledige lejemål nedenunder.

Hvad kan du forvente af os som erhvervslejer?

City-Ejendomme Aalborg udlejer erhvervslokaler til alle typer erhverv – fra butikslokaler til erhvervslokaler såsom klinikker og kontorer.

Søger I et erhvervslokale med en central beliggenhed i Aalborg midtby, er City-Ejendomme Aalborg bredt repræsentereret i gågaderne og den øvrige midtby. Lokalerne har bedste placering, og ejendommenes og lokalernes stand er af høj standard.

Erhvervslejemål i Aalborg – Lej hos Cityejendomme

Vi har som udgangspunkt flotte og imødekommende butiksfacader beliggende i renoverede ejendomme. Vores erhvervslokaler lever op til nutidens krav med bl.a. højt til loftet, lyse lokaler og de rigtige placeringer. Vi er fleksible og lytter til lejernes indretningsønsker, og deltager gerne i etableringen heraf med vores dygtige samarbejdspartnere.
Tøv ikke med at kontakte os hvis du går med drømmen om at blive erhvervsdrivende i Aalborg centrum.

🏚 Hvor i Aalborg har I erhvervslejemål?

Vi har erhvervslejemål i Aalborg centrum på synlige beliggenheder typisk i form af gågaderne. Du kan se alle vores placeringer på siden.

🏚 Hvilke typer erhvervslejemål udlejer I?

Vi er fleksible og lytter til lejernes indretningsønsker. Vi har erhvervslejemål lige fra caféer, tøjbutikker til restauranter.

🏚 Hvor store erhvervslejemål udlejer i?

Vi har både store og små erhvervslokaler lige fra lokaler til store strøgbutikker til mindre nichevirksomheder.