Få svar på dine spørgsmål

Hvornår bliver varme aflæst?

Når du flytter ind og flytter ud, skal varmemålere aflæses. Vi hos City-Ejendomme Aalborg bestiller aflæsning af div. målere hos Firmaet Palle Mørch.

Hvem står for vedligeholdelse af lejemålet?

I henhold til lejekontrakten forpligtiger du dig til at stå for den indvendige vedligeholdelse af den lejlighed, du lejer. Dette kan være nyt tapet og/eller maling, så lejligheden til enhver tid fremstår i god og vedligeholdt stand.

Hvordan sparer jeg på elforbruget?

Den billigste måde at koge vand på er at bruge en elkedel. Kog også vand til madlavning i en elkedel. Anvend altid den rigtige størrelse kogeplade, og kog under låg.

  • 5° C i køleskabet (ikke mindre).
  • minus 18° C i fryseren (ikke mindre).
  • Tø frostvarer op i køleskabet.
  • Brug mikroovn frem for komfur eller ovn.
  • Brug brødrister frem for ovn

Der er øget konkurrence på elmarkedet, så vi anbefaler dig løbende at holde øje med dine elpriser. Via www.elpristavlen.dk kan du på få minutter tjekke, om din pris for el er bedre hos andre elselskaber.

Hvis du overvejer at skifte elselskab, vær opmærksom på vilkår/produkter, så du ved, hvad du binder dig til. For eksempel kan der være forskel på bindingsperiode.

Kan jeg få boligsikring?

Du kan udregne, om du er berettiget til boligsikring ved at klikke på nedenstående link og følge anvisningen: https://www.borger.dk/sider/boligstoette-oversigt.aspx