Pandora Aalborg

Erhvervslejer

Pandora skulle åbne butik i Aalborg midtby og gik i dialog med indehaver af City-Ejendomme Aalborg, Hans Andersen, om at finde et velegnet lokale i en af byens gågader. Valget faldt på en tidligere guldsmedeforretning i Algade i centrum, som blev totalrenoveret og bygget op fra bunden med displays og belysning integreret i lokalet.

”Jeg så butikken, som jeg skulle være leder af, en uge før åbningen – og havde min tvivl om, at den ville blive færdig til tiden. Det blev den – takket være en stor indsats fra de rette håndværkere til at sikre en rettidig aflevering”, husker Betina, store manager i Pandora, Algade i Aalborg.

Da der tidligere havde været guldsmedeforretning i lokalet var alt ift. sikkerhed af lager- og udstillingsvarer allerede på plads – også med gitre for vinduerne i den lukkede går bag butikken – og gitterdør med kode til opgangen ved siden af butikken, hvor der bor private lejere.

”Vi har haft en lille sag med kommunen om adgangen ind til butikken, hvor fortovet uden for har en hældning, så vi ikke skulle installere en decideret rampe til kørestole og barnevogne”, fortæller Betina. ”Hans bakkede os op hele vejen igennem og har været god til indgå i dialogen med Aalborg Kommune om sagen”.

Fra den første kontakt mellem Pandora og City-Ejendomme Aalborg til underskrift af lejekontrakt gik der få måneder og Pandora´s åbningsdato i foråret 2016 blev fundet i tæt dialog mellem City-Ejendomme Aalborg og Pandora.

”Hans kommer fortsat forbi i butikken for at høre, om alt er, som det skal være. Han er hurtig til at følge op, hvis der er det mindste”, beretter Betina, der oplever en hurtig respons på e-mails og en interesse i, at forretningen kører gnidningsløst mellem Pandora og City-Ejendomme Aalborg. ”Om det så blot er en dør, som binder, får vi besøg af en håndværker, så snart vi melder det ind”.

Læs flere udtalelser