Velkommen hos City-Ejendomme Aalborg

Om City-Ejendomme Aalborg

City-Ejendomme Aalborg udlejer ejendomme i Aalborg midtby og gågaderne og har eksisteret siden 1991. Virksomheden ejes og drives af Hans Andersen samt et hold af dygtige medarbejdere.

Filosofien bag driften af City-Ejendomme Aalborg er ærlighed, oprigtighed og dedikation til bybilledet i Aalborg midtby. Det ligger grundlægger og indehaver af City-Ejendomme Aalborg, Hans Andersen, meget på sinde at værne om de bygningsværker, han ejer og lejer ud.

Fakta om City-Ejendomme Aalborgs ejendomme

Ejendommene i vores portefølje er nøje udvalgte forstået på den måde, at vi kun køber ejendomme med den bedste beliggenhed, da vi mener, det er alfa og omega for at bidrage til vore erhvervslejeres omsætning på bedst mulig vis – og til at øge livskvaliteten for vores private lejere. Vi renoverer alle ejendomme omhyggeligt – og allerhelst, så bygningen bliver ført tilbage til sin oprindelige form, hvis den har historisk betydning.

Ejendommene har typisk butikslejemål i stueplan. På de øvrige etager indrettes kontorer, liberalt erhverv og lejeboliger. Lejlighederne til private er på mellem ca. 48-350 kvadratmeter. I alt råder City-Ejendomme Aalborg over 46.000 kvadratmeter i Aalborg Midtby.

Høj standard og tilpasning af lejemålet til lejer

Kendetegnende for City-Ejendomme Aalborg er lejemål af høj standard og stor respekt for ejendommens oprindelige sjæl.

Ejendommene, som ejes af City-Ejendomme Aalborg, ligger nemlig i den historiske del af Aalborg langs byens hovedgader. Er det muligt ved en renovering at bibeholde oprindelige detaljer og finurligheder, gør vi en stor indsats for dette.

Herudover lytter vi til vores lejere – både erhvervs- og private lejere – og er klar til at hjælpe med forandringer, løsninger og et lokales udseende for at skabe det rigtige lejemål til den rigtige lejer.

Vores principper

Virksomhedens grundlæggende principper handler kort sagt om anstændighed og engagement. Hans Andersen mener disse ord – og har utallige gange bevist, at hans engagement i Aalborg er oprigtigt.

Det handler for os hos i City-Ejendomme Aalborg ikke kun om at udleje erhvervslokaler og lejligheder af meget høj standard til mennesker, der holder af og kan se muligheder i at bo eller drive virksomhed i Aalborg midtby. Det handler også om at være med til at præge byen med smukke ejendomme.

Havnehuset

Havnehuset ligger på Strandvejen 4 langs Aalborgs havnefront og blev bygget i 2009/2010 på et areal, hvor der tidligere havde ligget en række industriejendomme langs fjorden. Ejendommen rummer i dag en restaurant og to erhvervslejemål.

Advokatfirmaet Hovmøller & Thorup har kontorer på 1. sal tv. og th. City-Ejendomme Aalborg har administration på 1. sal mf.

Restaurant Fusion ligger i stuen tv. og råder ligeledes over lokalerne stuen th., hvor det er muligt at leje lokalet til mange forskellige arrangementer som konferencer, foredrag og fester af mere privat karakter.

Havnehuset har en atriumgård, som danner rammen om mange forskellige arrangementer som fx private eller firmafester. Atriumgården reserveres og lejes i samarbejde med Restaurant Fusion.