Forventninger som privat lejer

Vi indretter, som vi selv gerne vil bo

Før vi sætter en ejendom – eller de enkelte lejligheder i stand – flytter vi mentalt ind selv. Vores lejemål skal være på en sådan måde, at vi selv har lyst til at bo der.

Som ejere tager vi ejerskab for hver enkelt lejlighed, da vores ejendomme skal indrettes, så du kan bo godt. Bl.a. at emhætten sidder i den rette højde, og at der rent faktisk kan stå en seng i et værelse.

Vi er til stede, når nye ejendomme og lejligheder renoveres.

Renovering af vores ejendomme er ikke blot en arkitekttegning, som vi nikker til.

Vi er til stede, når nye ejendomme og lejligheder renoveres. Så vejen fra ejer til lejer er ganske kort hos os. Fordi vi vil kunne se vores lejere i øjnene til hver en tid – og fordi vi skal kunne se os selv flytte ind for at være tilfredse med det, vi lejer ud.

Vi lytter, hvis
du henvender dig

Det er vigtigt for os at lytte til og servicere dig som lejer, så vi sikrer, at du som lejer er tilfreds med at bo i vores lejligheder.

Hvis du henvender dig om et problem, ligger det os meget på sinde at løse problemet så hurtigt som muligt.

Vi renoverer løbende

Vi renoverer lejlighederne løbende, så de fremstår i en pæn og vedligeholdt stand. Når du overtager en lejlighed fremstår den som regel nymalet. Renoveringen omfatter ikke blot lejligheden, men oftest hele ejendommen.

I 2013 vandt vi fx Aalborg Citys Facadepris for den smukkeste facade i Aalborg for renoveringen af facaden på Algade 28, da Synoptik overtog lejemålet i stueetagen.

Andre forbedringer kan være nye tagterrasser, maling af opgangen eller ændringer af gården, så cykler og affaldscontainere står i ly på bedst mulig måde.