Interview med lejer, Bogø Sandwich & Wasabi Sushi, i Østerågade 5

Oplæg Bogø Sandwich & Wasabi Sushi, Østerågade 5

I anledningen af, at butikken Bogø Sandwich, beliggende i vores ejendom Østerågade 5, fylder 8 år, har vi talt med indehaver Mario Mohammed El-Hajj om, hvem Bogø Sandwich er?
Endvidere har vi drøftet deres holdning til placeringen samt samspillet mellem lejer og udlejer City-Ejendomme Aalborg.

Hvad er Bogø Sandwich og hvad står I for?
Bogø Sandwich står for kvalitetsmad samt et stort udvalg af retter, hvor hele familien kan være med. Vi har studievenlige priser, god service, hurtig ekspedition om det så er frokost eller aftensmad.
Hele familien kan være med, om det er børn, unge eller voksne.

I Bogø Østerågade nr. 5 har man valgt at kombinere både Wasabi Sushi og Bogø Sandwich i et.

Hvad er Wasabi Sushi?
Kvalitet, stort udvalg, 28 forskellige slags sushi. Der er ens pris alt efter hvilket stykke sushi man vælger, med hurtig ekspeditionstid.
Frihed, du kan selv mixe din sushi.

I alt har vi 5 Bogø Sandwich butikker beliggende i Reberbansgade 18, Bogøgade 2, Shoppen Center, Kennedyarkaden og Østerågade 5, og 4 Wasabi Sushi.
Som det nyeste er Bogø Sandwich ved at åbne en ny forretning på Tårnhøjvej i Aalborg Øst som åbner foråret 2020. I den kommende butik på Tårnhøjvej i Aalborg Øst vil der kunne smages hjemmelavet italiensk kvalitetsis.

Bogø Sandwich har eksisteret siden 1998 og startede i Bogøgade. I dag drives butikkerne af indehaver Mario samt et dygtigt hold af medarbejdere.

Hvor mange år har I boet til leje i Østerågade 5?
Vi har boet til leje hos City-Ejendomme Aalborg i 8 år. Vi overtog butikken omkring februar måned 2012, hvor Østerågade 5 var vores fjerde butik.

Hvad var grunden til, at I valgte netop denne placering?
Vi valgte denne placering, da vi havde brug for flere siddepladser. Vi havde en fin butik i Bispensgade, men desværre ikke nok siddepladser.
Jeg havde altid ledt efter noget på Nytorv/Østerågade, og da denne mulighed dukkede op, slog jeg til med det samme.
Jeg gik forbi butikslokalet, som førhen hed ”Lakridsen” også tidligere Fætter Guf som var en slikbutik. Jeg kunne mærke, at lokalerne havde de rette omgivelser og ligeledes nok antal siddepladser. Jeg ledte også efter noget, hvor der var mulighed for udendørsservering.
Det var også vigtigt for mig, at der var en god synlighed i form af store butiksvinduer, samt en god kundestrøm.

Hvordan fandt I City-Ejendomme Aalborg som jeres udlejer? Hvordan var processen i forbindelse med renoveringen af butikken?
Som tidligere nævnt, så jeg lokalerne en dag jeg gik forbi, hvorefter jeg kontaktede mægleren, der havde butikslokalet til leje. Butikken var sat til afståelse, og herefter kom jeg i kontakt med Hans fra City-Ejendomme Aalborg.
Indretningen af butikken blev udført i samarbejde mellem vores udlejer City-Ejendomme Aalborg og os, Bogø Sandwich. City-Ejendomme Aalborg hjalp med at lave badeværelser og Bogø Sandwich resten.
Jeg synes, at der var et godt sammenspil samt samarbejde i forbindelse med indretningen af butikken.
Hans fra City-Ejendomme Aalborg var ligeledes god til at komme med gode ideer og forslag. F.eks. at vi skulle have højt til loftet, have en stor butiksfacade, samt en bagdør ud mod Budolfi Plads, husker Mario.

Hvordan oplever I samarbejdet mellem jer og City-Ejendomme Aalborg?
Der er generelt et godt samarbejde mellem os som lejer og udlejer City-Ejendomme Aalborg. Der er en hurtig responstid fra udlejer, såfremt et problem skulle opstå.
Det samme gør sig gældende, hvis der måtte være nogle mangler i lejemålet. Så kommer de med det samme og hjælper, og finder hurtigt en løsning på problemet. Personalet er flinke og søde at snakke med. Ligeledes kommer personalet ofte forbi butikken og hilser på, samt spørger hvordan det står til.

Vil I anbefale os til andre erhvervsdrivende, der går med en drøm om at åbne en butik/café i midtbyen?
Det vil vi helt bestemt.
Hvis folk spørger mig om City-Ejendomme Aalborg, kan jeg klart anbefale firmaet som udlejer. De står ved det de laver. Faktisk kommer mange til mig og spørger indtil, hvad jeg synes om min udlejer, div. butikslokaler, synlighed, menukort mm.  Nogle gange kan jeg godt overveje at åbne et rådgivningsfirma, hvor jeg kan rådgive folk, med mine mange gode råd😊

Hvordan oplever I servicen hos os? Føler I, at I får informationer i forbindelse med ændringer på ejendommen mv. Er vi hurtige nok til at reagere, hvis der opstår fejl/mangler i lejemålet eller ved ejendommen?
Vi oplever en god og professionel service. City-Ejendomme Aalborg er gode til at sende informationer ud, hvis der f.eks. skal lukkes for vandet i bygningen, der skal ske vejarbejde ude foran ejendommen, ejendommen skal renoveres mv. Der er en god kommunikation og kontakt mellem lejer og udlejer.

Hvordan er det at have et erhvervslejemål i en ejendom, hvor der også er bor private lejere? Er der et godt sammenspil?
Der er både fordele og ulemper ved det. Når man bor inde i byen i en beboelsesejendom, skal man være opmærksom på, at der bl.a. kan være støjgener. Vi oplever dog ikke problemet i denne ejendom.
Vi oplever et godt sammenspil mellem os og de private lejere i ejendommen😊

 

Læs flere indlæg