City-Ejendomme Aalborg sponsorerer svømmer Helena Rosendahl Bach

Hos City-Ejendomme Aalborg sponsorerer vi svømmer Helena Rosendahl Bach. Helena har netop vundet en flot sølvmedalje i Doha som vi er super stolte over.

Helena skriver følgende om sig selv:

”Jeg hedder Helena Rosendahl Bach og er 23 år gammel. Jeg svømmer til dagligt i Aalborg Svømmeklub og er på landsholdet. Jeg studerer Erhvervsøkonomi HA på Aalborg Universitet ved siden af min svømning.
Jeg har vundet 3 EM-medaljer og en VM-medalje, samt en masse danske mesterskaber. Jeg er indehaver af en nordisk rekord og to danske rekorder. Jeg deltog ved OL i Tokyo i 2021 og skal igen til sommer 2024 deltage ved OL i Paris i 200 meter butterfly.
Jeg er rigtig glad for at bo til leje hos City-Ejendomme Aalborg. Selvom jeg er flyttet fra Holstebro, til en helt ny og ukendt by, Aalborg, har jeg hurtigt følt mig hjemme og det skyldes de trygge rammer, som City-Ejendommes lejemål har skabt for mig. Det er jeg yderst taknemmelig for. Jeg bliver altid mødt af en varme, professionalisme og hjælpsomhed, når jeg er i kontakt med menneskerne, som står bag City-Ejendomme Aalborg.”

Læs flere indlæg