Vores forholdsregler i forbindelse med Coronavirus

Kære beboere og erhvervslejere

Med denne skrivelse ønsker vi at informere jer om, hvilke forholdsregler vi hos City-Ejendomme Aalborg/Vår Invest Ejendomme ApS tager i forhold til Coronavirus, og den pressemeddelelse vores statsminister fremlagde onsdag aften d. 11. marts på landsdækkende TV.

Nedenstående vil indtil videre være gældende til og med uge 13, altså d. 29. marts. Vi tager forbehold for, at der kan komme yderligere stramninger fra regeringens side også efter denne dato.

 • Vi holder vores telefoner åbne i dagtimerne som normalt. Efter normal åbningstid modtager vi opkald, der er af akut og uopsættelig karakter.
 • Vi vil gerne frabede os besøg på vores kontor, hvor kun et absolut minimum af medarbejdere vil være til stede og passe bl.a. telefoner.
 • Vi kan desværre ikke tilbyde at komme på besøg i jeres lejligheder/erhvervslejemål, medmindre det er af absolut nødvendighed.
  Vi påtager os naturligvis akutte opgaver i form af vandskader, problemer med elektricitet, problemer med varme og evt. stoppede afløb.
 • Hvis en vicevært skal på besøg i et privat lejemål, anbefaler vi, at I ikke er hjemme, og hvis nødvendigt lægges en nøgle til dem. Vores viceværter vil efter endt arbejde spritte de ting af, de har rørt ved. Dette inkl. håndtag.
  Vi har henstillet overfor vores medarbejdere, at de IKKE giver hånd og henstillet til, at de holder afstand.
 • Vores viceværter arbejder så vidt muligt alene og minimerer kontakten til alle. De vil varetage opsyn med de enkelte ejendomme og også tjekke op på affald.
  Vi vil gerne opfordre jer til at kontakte kontoret via følgende mailadresse, hvis I gør nogle observationer, der kræver yderligere tilsyn af vores viceværter: vicevaert@cityejendomme.dk
 • Vi opfordrer jer alle til at medvirke til, at der holdes en god hygiejne omkring affaldscontainere, og de lejere der anvender molokker, må ikke henstille affald på hverken fortrapper eller bagtrapper, men skal beholde det i egen lejlighed, indtil I har mulighed for at komme af med affaldet i de henviste molokker.

Vi beklager meget, at I måske kan opleve i en periode, at vores service overfor jer forringes, og håber på jeres forståelse herfor.

 

De af jer, der allerede har en aftale med en håndværker i f.t. en igangværende opgave, her vil vi forsøge at færdiggøre opgaven. Der kan dog blive tale om, at evt. malerarbejder ikke færdiggøres før efter uge 13, som situationen ser ud p.t.

Har I en aftale om et besøg af mig (Pia), vil jeg stadig komme på besøg, men håber I vil respektere, at jeg ikke giver hånd m.v. Dette for at passe på os alle.

Jeg håber, at I alle vil komme godt igennem denne mærkelige og uvante situation som hele Danmark befinder sig i. Vi har alle en interesse i at passe på de svageste og mest udsatte i vores familier😊

Mange venlige hilsner
Pia & resten af medarbejderne
City-Ejendomme Aalborg/Vår Invest Ejendomme ApS

Telefon: 9816 3344

 

 

Læs flere indlæg